7Red er et Mekka for spillere!
Få inspirasjon til din hobby og fritid

7Red er et Mekka for spillere!

7Red er navnet på et sted, hvor utvalget av spill er stort. Her er noe for enhver smak, både klassiske og moderne spill, og du finner alt dette under http://casinobonusen.eu/anmeldelse/7red/

Jeg synes noe av det beste med 7Red er velkomstbonusen til nye spillere og Jackpottspillene, som kan nå svimlende høyder. Derfor kan man fort bli millionær når man besøker 7Red. Bonusene du kan få er blant annet Silver VIP bonus, Gull VIP bonus, Happy Hour bonus og verv-en-venn bonus. Disse bonusene er gode grunner til å melde seg på hos 7Red i dag. Det er både morsomt og spennende, både for erfarne spillere og for deg som aldri har prøvd å spille før.

7Red spill består av mange kjente spill som rulett, kort- og bordspill, pokerspill, videopoker, spilleautomater og Blackjack. Og hvis dette ikke var nok, byr 7Red også på eksklusive spill for utvalgte spillere!

Det er spilleverandøren Net Entertainment som leverer spillene hos 7Red. De har utmerket seg med priser og leverer spill av høy kvalitet – de er faktisk en av de mest ledende spilltilbyderne i verden.

Jackpot!

Hos 7Red har du muligheten til å vinne jackpotten. Flere av spillene har progressive jackpottter, hvor flere av dem er på flere millioner kroner. Disse finner du blant annet hos spillene Mega Jackpot, Crazy JP 60,000 og Jackpot 2000. 7Red tilbyr også et verdensberømt spill; Mega Fortune. Til dette spillet hører en solskinnshistorie, nemlig en svinheldig ire som vant  139 millioner kroner på dette spillet. Den uvanlig høye vinnersummen gjorde at spillet Mega Fortune fant veien til Guiness Rekordbok.

Hvis det er noe du lurer på eller har spørsmål til, kan du alltid kontakte 7Reds kundeservice, som hjelper deg videre. De har døgnåpent 7 dager i uken, og du kan skrive til dem på nettsiden og ringe til dem på telefon 738 77 777.