Med kløvhund i fjellet
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Med kløvhund i fjellet

dog-back-pack

Har du en hund av mellomstor eller stor størrelse? Har du noengang tenkt over at hunden din kan være til god hjelp? Har du ikke tenkt på det før, så er det aldri for sent å skaffe seg det nå… En kløvsekk til hunden! For selv om du er veldig fornøyd med tingenes tilstand akkurat nå, der din firbente venn rett og slett gjør jobben som turkamerat, så kan hunden din faktisk sette pris på en ekstrajobb!

Hunder elsker nemlig å føle seg nyttige og deretter få ros for sitt arbeid. Tenk så fint at hunden din kan ta med seg både drikke, nistepakke og ekstra klær i sekken sin! Slik slipper du å bli svett på ryggen og sliten i nakken fordi du må bære din egen ryggsekk til topps. Du kan faktisk gå lange turer i fjellet helt lett og ledig, og muligens lenger enn før, siden den tunge børen er overlatt til din beste venn! En annen fordel med saken, er at hunden din både blir sterkere og i bedre form, i og med at treningen blir tøffere. Hunden kommer til å sove enda bedre enn før, sliten og fornøyd etter oppdraget.

klov

Det du bør tenke over når du fyller opp sekken, er at de aller fleste friske hunder kan bære opp til 1/3 del av sin egen vekt. Sørg for at du kjøper en kløvsekk av god kvalitet, i og med at den skal brukes i terrenget blant kvister og trær. Her kan du se en tøff hund med kløv på hengebro! Da er det bare å ønske alle hundeeiere og nye kløvhunder god tur og lykke til!