Noe for ventetiden innimellom
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Noe for ventetiden innimellom

betting på mobilen

Vi kan ikke alltid forvente fart og spenning hele tiden. Av og til må du vente litt på at ting skal skje. Det kan være mens du er på reise, eller om du venter på noen. Men om du forbereder deg riktig, så kan selv venting eller kjedelige bussturer bli fylt med underholdning, eller noe meningsfylt å holde på med.

Det finnes mange forskjellige metoder for å bekjempe kjedsomhet, og du kan finne ut hva du liker best, ved å prøve ut forskjellige tilnærminger til det hele.

Mange liker å ha med seg en lydbok, som mp3 på telefonen, eller på mp3-spilleren, andre liker å ha med seg en ekte bok, som kan komme til unnsetning, slik at ventetiden blir forandret til gledelige og fornuftig brukt fritid, i stedet for irriterende venting og borkastet tid.

 

Spilling på nettet gir gjør ventingen mer spennende

 

En annen kul hobby for mange, som liker litt mer fart og spenning, er spilling på mobilen. På ett av de beste spillestedene er Folkeautomaten. Her finner du et stort utvalg av spilling som kan ta knekken på en hver kjedsomhet. Med bonuskode Folkeautomaten i tillegg få muligheten til å spille en god del forskjellige spill gratis, samtidig som du får flere penger å spille for.

Om du er riktig god, eller riktig heldig, vil du også ha muligheten til å vinne store premier. Mange av spilleautomatene på siden har nemlig jackpots på flere millioner. Slik kan du holde deg på kanten av stolen.

Om du ikke liker å spille om penger, så finnes det også mange andre muligheter til å spille gratis spill, som er både morsomme og underholdende. Nettet er fult av dem, og selv om kvaliteten kan variere, så finner du med sikkerhet flere alternativer som du setter pris på.

 

Energi for å fortsette dagen

Alle disse forskjellige avbrekkene fra hverdagen hjelper oss med å finne ny energi, og gir oss kraft til å fortsette. Det blir for dumt å ikke bruke slike gitte pauser til å finne igjen litt kraft og til å stimulere oss selv, på måter som vi setter pris på, og som vi har noe igjen for.

Noen ganger trenger vi noe som gir oss en fornemmelse av fart og spenning. Andre ganger er det på sin plass å finne en aktivitet som gir oss muligheten til å senke skuldrene, puste ut, og tenke på noe nytt mens vi slapper av med en god fortelling, eller nyter utsikten og bare er oss selv.