Opplevelser – den perfekte gave til den som har alt
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Opplevelser – den perfekte gave til den som har alt

Opplevelser – den perfekte gave til den som har alt

Gjennom et langt liv havner befinner vi oss bemerkelsesverdig ofte i situasjoner hvor det er forventet at vi gir noen en gave. Jul, bursdag, jubileer, bryllupsdager, mors- eller farsdag, konfirmasjon… – listen er lang. Det å finne gaver er ofte en utfordring, og i våre dager, hvor alle allerede har alt de trenger, er det spesielt vanskelig. Det finnes heldigvis lys i enden av tunnelen: Velger du å gi et gavekort på opplevelser, kan du du være trygg på at gaven blir tatt godt imot.

Gaven som passer for alt og alle

Fordelene med å gi noen et gavekort på opplevelser er mange. For det første, så er det en gave som kan tilpasses alle. Skal du feire bestemors 90-årsdag? Hva med et gavekort på en bedre middag, eller en vinsmaking av eksklusive viner? Har du og kjæresten årsdag? Gi en opplevelse hvor du også kan være med, og dere kan pleie forholdet og skape nye minner. Er dere et aktivt, sporty par vil dere kanskje ha det gøy på en snøscootersafari? Eller er et romantisk fjordcruise mer for dere? Fyller din spenningssøkende venninne år, hun som konstant reiser rundt og som ikke har bruk for materialistiske ting? Ta henne med til Andenes, hvor dere kan snorkle med ville spekkhoggere. Du tenker kanskje umiddelbart at opplevelsesgaver passer best til mennesker som er vidåpne for nye impulser og inntrykk, dem som er tørste på livet, og som mener at en dag de ikke gjør noe nytt er en dag bortkastet? Jovisst, et gavekort på opplevelser vil garantert falle i smak hos denne type mennesker. Likevel må du ikke være redd for å gi en opplevelsesgave til dine mer rutineglade venner. Hvis du konsekvent har gitt venninnen din, som lever et stille A4-liv, ullgensere i bursdagsgave de siste 10 årene, er det kanskje på tide å bryte rutinen? Prøv å gi henne en opplevelse neste gang hun skal feires! Sannsynligheten er stor for at hun blir positivt overrasket, og hun vil nok oppdage at også hun setter pris på å bli rykket ut av hverdagen og oppleve nye ting.

En personlig gave

En annen fordel med å gi en opplevelse i gave, er at du gir en gave som sent blir glemt. Mens dine venner fort glemmer hvem som ga den fine vasen i kinesisk porselen, kommer de ikke til å glemme at det var du som gjorde dem en opplevelse rikere. I tillegg kan det å gi en opplevelse i gave være veldig personlig. Et tips kan være å tenke tilbake på samtaler du har hatt med personen du gir en gave til. Er det noe vedkommende har snakket om at han alltid har hatt lyst til å gjøre, eller noe spesielt han har uttrykt interesse for? Prøv å matche opplevelsen til personen! Er du usikker på om du klarer å velge den helt rette opplevelsen, kan dere alltids sette dere ned og velge noe sammen. En ting er sikkert – uansett hva, er det å gi en opplevelse i gave en sikker vinner.