Planer for sommerferien?
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Planer for sommerferien?

fotografiskolen 2 billede

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og kanskje har du ikke lagt klar planene for ferien ennå?

Det er dessverre et velkjent fenomen at den norske sommeren kan være ustabil og by på temperaturer og vær som ikke hører sommeren med. Med det kalde, norske sommerværet er det fort gjort å drømme seg vekk til varme dager i sydligere områder. Derfor er det heller ingen nyhet at mange nordmenn ofte trekker mot varmere strøk, selv også på sommeren.

Jo, den norske sommeren kan være deilig og varm, men den kan også være kjølig og våt. Så det er jo bare å innrømme at late dager i skjærgården er mindre fristende når været minner mer om høst enn sommer.

 

Safari i Sørlige Afrika!

Men, det er ingen grunn til å fortvile! Det finnes jo mange alternative reisemål når den norske sommeren ikke spiller på lag. Mange nordmenn velger ofte å reise på typiske charterturer til diverse steder i ”Syden”, hvor hovedaktivitetene er å ligge på stranden, spise og drikke. For noen kan dette bli litt kjedelig og ensformig i lengden, og man kan etter hvert begynne å merke et savn etter nye og givende opplevelser.

Er man av typen som lett begynner å kjede seg etter et par dager i solsenga på stranda, kan det være taktisk å planlegge en tur hvor man kan kombinere badeferie med opplevelser – så alle i reisefølget får tilfredsstilt sine behov. En tur til det sørlige Afrika kan for eksempel være et godt alternativ hvis man vil kombinere badeferie med eventyr. For eksempel så tilbyr Nyati Safari forskjellige pakker i ulike prisklasser, alt ettersom hva man foretrekker.

 

Skreddersydd ferieopphold

Enten sommerferien skal tilbringes med venner, familie eller kjæresten – tilbyr Nyati Safari opplevelser som er skreddersydd for deg og ditt reisefølge. Det finnes en rekke ulike destinasjoner å velge mellom,  alt ettersom hva man er interessert i. Skal man ut å reise med familien kan man for eksempel dra på spennende safari i Sør-Afrika, hvor man bor tett på det ville dyrelivet i Great Kruger National Park.

Er det derimot duket for en romantisk tur, kanskje til og med bryllupsreise, kan man eksempelvis reise med Nyati Safaris luksuriøse og romantiske ferieopphold for to! Her kan man oppleve det afrikanske dyrelivet  og den storslåtte naturen på nært hold!

 

Aktiv ferie!

Når man er på ferie er det lett å legge seg på latsiden – men slik trenger det jo ikke å bli! Med enkelte feriepakker kan man for eksempel dra på safari hvor man opplever det ville dyrelivet fra en heste-eller elefantrygg!

Er du en golfentusiast, eller interessert i å teste ut ferdighetene dine, kan du med fordel booke deg en plass på et av de mange golfkursene som avholdes i regi med Nyati Safari.

Er man lei av de typiske sydenferiene og klar for nye opplevelser, finnes det altså noe for enhver smak og mange alternativer å velge mellom. På en tur til det sørlige Afrika er det mulighet for å skjemme seg bort i deilige, eksotiske omgivelser, og samtidig få berikende opplevelser for livet.