Sommerens fritidsaktiviteter
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Sommerens fritidsaktiviteter

klatring

Sommeren varer ikke lenge, og spesielt ikke i Norge med sitt heller kalde klima. For det er ikke hvert år at sommeren er like varm og fin som i år! Derfor er det lurt å skaffe seg full oversikt over hvilke aktiviteter man kan være med på, slik at man får skikkelig utbytte av sommerværet. Her kommer jeg med noen tips til uteaktiviteter som kan passe både store og små.

Er du en eventyrer og liker spenning, så kan kanskje klatring være noe for deg? Her gjelder det å skaffe seg riktig utstyr, samt ta et klatrekurs før man legger i vei på egen hånd. Her kan du lese siste nytt innen klatresporten. Klatring utendørs gir mange en fin frihetsfølelse og mestringsopplevelse. Du får oppleve nærheten til naturen på en ny måte, og samtidig trener du opp alle musklene i kroppen. Bli ikke overrasket om du blir litt støl i starten…

Rideturer er en annen fin sommeraktivitet som kan gi deg en ny frihetsfølelse. Det finnes mange ridesentre som tilbyr fjellridning om sommeren, og dette kan også være en ny måte for å komme i nærkontakt med dyr og natur. Også i dette tilfellet vil du bli kjent med muskler du ikke ante at du hadde fra før!

Trives du best på landjorda, så er kanskje jogging eller fjellturer riktige aktiviteter for deg. Disse aktivitetene kjenner de fleste til, så de bruker jeg ikke mer tid på. Landeveissykling eller terrengsykling er andre actionfylte aktiviteter som gir god trening. Her er det viktig med en god sykkel som er tilpasset det underlaget du velger å bevege deg på.

biking

Er du en person som helst ønsker å tilbringe ferien i roligere omgivelser, så finnes det et hav av mindre aktiviteter for å holde seg i sving. Dette er aktiviteter som du kan utføre i din egen hage. La meg se; bordtennis, badminton, fotball, volleyball, etc. Og glem for all del ikke å investere i en herlig hengekøye. Den kan brukes som avslapning mellom slagene! For de minste gjelder det selvfølgelig å ha et lite badebasseng og sandkasse ved siden av, så har de plutselig sin egen private strand!

Lykke til med en aktiv sommer!