Tysk øl i stedet for Caipirinha
Få inspirasjon til din hobby og fritid

Tysk øl i stedet for Caipirinha

En ny verdensmester i fotball er født – en applaus for det tyske Nationalelf, som har vist seg å være både et sympatisk og teknisk/taktisk godt lag. Derfor synes jeg at Tyskland har fortjent tittelen verdensmester i fotball i år, selv om mitt hjerte alltid har slått for Brasil.

For brasilianerne var det en stor tragedie å bli slått ut før finalen på hjemmebane. Det var brutalt å se min store favoritt, som er i så manges hjerter og som dyrker fotball som religion, så ydmyget.

Men etter den lange, lange, lange kampen mellom dem og Tyskland (som var så pinefull å se på, at jeg måtte forlate TV´en etter 1. omgang), viste Tyskland stor sportsånd overfor Brasil. Dette gjorde at jeg fikk stor respekt for det tyske laget, som deretter ble en av mine store favoritter blant de lagene som var igjen.

Fotballutstyr på nettet

Siden VM nå er over og Tyskland fikk gullpokalen, tenkte jeg å unne meg noe ekstra i den forbindelsen. Derfor surfet jeg litt rundt på nettet, og bestemte jeg meg til slutt for noen Adidasprodukter som står i stil med sponsoren for de nye verdensmesterne.

Jeg endte opp med disse produktene fra nettbutikken Unisport.dk, som jeg er mer enn fornøyd med:

1 Adidas – Spilletrøje Striped Estro 13 i fargene hvit/sort i barnestørrelse til nevøen min (som også er en stor fotballfan)

1 Adidas – Sportsbag TB Tiro Medium Navy

1 Adidas – Fotballsko: http://www.unisportstore.no/fotballsko/

 

Et par Adidas – Copa Mundial FG – fotballsko. Skoene kostet opprinnelig 1099 DKK, men er nå nedsatt til 799 DKK. Det var et tilbud, jeg ikke kunne motstå J

Don`t cry for Me(ssi), Argentina

Etter at Tyskland seiret over Argentina i finalen, sto et gråtende argentinsk publikum tilbake på tribunen, og en tydelig nedtrykt Messi og et fortvilet Argentina varsler stor landesorg. Et stolt folk med tangorytmer, steaks og vakre strender blir overmannet av et folk med ompa–ompa-musikk, pølser og motorveier i Sør-Amerikas nasjonalsport numero uno.

Men don`t cry, Argentina – Kanskje overtar Messi rollen som trener for det tyske landslaget en gang i fremtiden.